Suoritusten saarnaajat ovat liikkeellä. Jokaisen paikkakunnan tulee järjestää seminaari, johon kutsutaan joukko menestyneitä ihmisiä saarnaamaan voittamisen evankeliumia.

Pääviesti on: Saat mitä haluat. Tarvitaan vain huimasti uskoa ja kaikki mistä unelmoit on sinun ulottuvillasi. Niin ja sitä ennen sinun tulee maksaa 500 euroa sisäänpääsymaksua, jos haluat paremmille paikoille niin pulita 1000.

On oma vika jos jäät jalkoihin. Et yrittänyt tarpeeksi. Viesti kuuluu, että menestyjät tekevät 24 tuntista työpäivää ja sen joutoajan mikä jää, he ovat luovia.

He puhuvat myös arvoista ja perhe on heille arvoista arvokkain. Lapset ovat erikoisen tärkeitä. Eräs luennoitsija mainitsee puheessaan, että hän yrittää käydä kotona mahdollisesti jo ennen kahdeksaa illalla, vain siksi, että voi toivottaa hyvää yötä lapsilleen.

Kunnosta on myös pidettävä huolta, mikäli aikoo menestyä. Harrasta liikuntaa, käy salilla, harjoittele maratoonia varten. Purjehdi, pelaa golfia ja kiipeile vuorilla. Niin mekin teemme, kertovat menestyjät

On verkostoiduttava. Täytyy liikkua siellä, missä on menestyksekkäitä ihmisiä. Illallinen klubilla, saunailta viiden tähden hotellissa ja metsästys - kalastusretki huippuvuorille, ovat ainakin miehisestä näkökulmasta katsottuna juuri oikeita tapoja suhteiden luomiseen, sanoo yritysvalmentaja puheessaan.

Tilaisuuden päätyttyä saarnaajat saavat raikuvat ablodit.

                                                                                                             Markku Laitinen